Showing posts with label #Fun. Show all posts
Showing posts with label #Fun. Show all posts

Saturday, December 5, 2015

Poetry: BECOMING by Titilope Sonuga


I first knew her as Eki from the popular t.v series Gidi up and she was a character I had an instant connection with because of her beauty in acting her role so well.

Transient


Becoming is a poem by Titilope Sonuga for women who have hit rock bottom and want to begin too build back up again.

When the world unravels before you
When even your dreams are crumbling stones
When all you dear to touch is set on fire and all around you is ash and smoke
Remember this! Rock bottom is the perfect place for rebuilding
Remember that you are your mother's daughter your grandmother's answered prayers
A whole bloodline of women who bend in response to raging winds
There is nothing, broken here
Nothing damaged or discarded each scar is a badge of honor
Every misstep a victory waiting to happen
You are WOMAN BECOMING
Learning the complicated language of forgiveness, intricate lessons of the universe
Your heart is a muscle and it needs exercise
.....complete it here by visiting BECOMING

For more information about Titilope please visit titilope.ca



Please share

Saturday, November 21, 2015

20 Easy Truth Or Dare Questions

Hi Guys
I'm supposed to write a story about anything but I have not been able too so I found this post online for truth or dare questions and am going to be answering twenty of them. Setting is in a party because I know people had most like be with in a party I will be mentioning names of my friends.
Feel free to share some of your answers with me
1. What would you do if you could see one day into the future?
Ans. I will relax(my future is gonna be great)
2.Would you abandon your friends for 1million dollars?
Ans. No way. My friends are awesometastic
3. Would you commit a crime if you knew there was no way you'd get in trouble, and no one will get hurt?
Ans. At first instance I was man that's great, but naah I really cannot my conscience will eat me up forever
4. If your significant other said they were okay with it,would you cheat on them?
Ans. Nope, No, Never
5. Who was your first crush?
Ans. A radio OAP Ikphomwansa Osakioduwa
6. What music are you most ashamed you listen to?
Ans. I don't have any music am ashamed of listening
7. What TV show are you most embarrassed to admit you like watching?
Ans. None. These days I hardly even watch TV
8. If you could go on a date with anyone in this room, who would it be?
Ans. Andrew. I actually owe him a date
9. Who in this room do you trust the most?
Ans. 3 people. This question does not insist that I put a name so am safe :)
10. What's the longest period of time you have gone without bathing or showering?
Ans. If I remember correctly 2days
11. What are you most afraid of?
Ans. Not achieving all I can.
12. What rumor have you spread that wasn't true?
Ans. I don't spread rumors
13.What was the last lie you told?
Ans. Am fine. Even though I don't know if this counts as a lie it's just my default answer so if you call me and am on a sick bed. I'd still say am fine
14. Would you love your significant other if they gained 100pounds?
Ans. Yes. Believing that my weight will be proportional to his.
15.If you could trade bodies with anyone in this room who would it be? What's the best feature?
Ans. Moyo. She's straight (Forgive me please)
16.Have you ever killed a romantic mood on purpose? If so why?
Ans. Yes. Wasn't in the mood
17.What is the meanest thing you've ever done?
Ans. Can't remember
18. What embarrassing things do your parents still do for  you?
Ans. My mum tucks me in.
P.S  It's not embarrassing
19. What's the first thing you will do if you could become invisible?
Ans. Chei chei. Slapping spree
20. What's the meanest thing you have said to one of your parents or grandparents?
Ans. Accused my grandma of not caring for me like she did for her other grandkids.

xoxo guys...
Don't forget to drop your comments

Saturday, November 14, 2015

Easy Steps on Killing A Dragon

Have you ever thought it impossible to kill a dragon? Think again as this GIF teaches you easy steps on how to kill a dragon...not too easy though but hilarious.



It's easy and you won't even break a bone...lol



This post is courtesy: Ofilispeaks


Wednesday, October 21, 2015

Comic Video: Uganda At It's Finest


I cannot explain how this video got viral but it is viral and hilarious...

Naija brothers thank you for not falling our hands.



Just for laughs...

Source: Youtube






Tuesday, September 29, 2015

Independence Events

Hey Guys!!

This past week has been filled with a lot of holidays, but October 1 is one holiday you definitely do not want to miss out on as it is the 55th independence anniversary of our dear country Nigeria.

These are some events that you do not want to miss out on

1.The Platform is  a yearly event organized by the Covenant Christian Center. For more details please visit The Platform  and also to register visit Platform Registration



2.  The movie Captive will be premiering live at House On The Rock Cathedral on the 1st October. The movie trailer will definitely make you want to see this movie and it's showing for free without any registration details.

Visit House on the Rock for full details on time and venue location 




3.Okonkwo's Inquest at Terra Kulture live performance for details call 07051552009 or visit Twitter 
Embedded image permalink



I will definitely be at one of two of these events, look out for me if you can I will definitely be open to chat.

Keep in touch!!! Post your comments


Saturday, September 19, 2015

Linda is 35!!


Hey Guys!!

The popular blogger our very own Linda Ikeji is 35 and she looks stunning. See her birthday message to herself as posted on her blogspot.





I can't even begin to explain how happy I feel. I am so grateful! I'm 35 years old today and I have so far been able to do a lot of the things I wanted to do with my life...I've made most of dreams come true. One of the dreams I haven't accomplished yet is being a mum...and a wife of course...lol. Hopefully, that will happen for me soon.

Thanks to my family, friends and all LIB readers for being there for me all these years. Also, happy birthday to every one else born today September 19th. May God continue to keep, guide and protect us. And thank you so so much (in advance) for all the lovely birthday wishes...love and plenty kisses!

Happy Birthday Linda!!! Wishing you many more prosperous years and may your dreams come true

Keep In Touch!!!

Thursday, September 17, 2015

Why Would Anyone Want A Cheating Husband?

See this...




Courtesy...Linda

#IStandWithAhmed


Kid only wanted to build a clock




Keep in touch!!!

Follow my blog with Bloglovin

Wednesday, September 16, 2015

Viral Video: Why You Always Lieing

Hey Guys!!!

I found this video first on twiiter and I was totally cracked up

So below is the complete video skit

Enjoy....



   


CreditDowngoes Fraser/ YouTube. Omojuwa.com


Keep in touch and share with friends for fun

Monday, September 14, 2015

Know Your Nigerian Worth


Hey Guys!!


Do you know your worth as a Nigerian?


Ha! bet you are thinking what am talking about but really there is a website that just tells you what you are worth. Below is what I got and trust me it does not even hurt sharing because it's for fun




Because true true nothing do me...Here is the link to Know Your Worth

Keep In Touch!! and let me know your Nigerian Worth

#Fun,
#Play
#AfterWork